Tratament anticelulitic LED

Este o procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita. Funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros. Tratamentul are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime.

Durata unei sedinte este de 20 minute.

Tatamentul constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână. Numarul sedintelor necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite vor varia de la o persoana la alta deoarece aceastea depend direct de factor cum ar fi: varsta, zona tratata, indicele de masa corporala si altele.

După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesități

Durata obtinerii rezultatelor difera pentru fiecare persoana de cativa factori cum ar fi: nivelul de deteriorare al pielii, obiceiurile, exerctiile fizice, dieta si agenti externi ( temperature, expunerea solara, poluare, etc).

PRODUSELE FOLOSITE IN CADRUL TRATAMENTULUI:
Gelul Reductor are o formula bazata pe fucus, guarama, carnitina si mentol si are rolul de a stimula arderea grasimilor si a prevenii acumularea de tesut adipos.

Efecte: creste tonusului pielii, activeaza circulatia sangelui si are efect regenerant.

REZULTATE: TRATAMENTULUI:

Activeaza circulatia sangelui

Ajuta la arderea grasimilor localizate

Regenerare celulara

Effect imediat de remodelare corporala

Non-invaziv

Previne aspectul de “coaja de portocala”

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.