Terapie faciala LED

Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită,luminoasa si ferma.

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.
Principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si la diminuarea ridurilor si a rosetii pielii, pentru un ten tonifiat, sanatos si fara imperfectiuni.

Rezultatele tratamentelor faciale cu LED sunt maximizate daca inainte se efectueaza o curatare faciala in profunzime ProSkin, prin care tenul este pregatit sa absoarba produsele profesionale No+Vello aplicate.

Produsele folosite in cadrul tratamentului facial Led sunt:

- Roll-on-ul Dermactif si contine colagen in stare pura, argilerina, alantoina, extras de ceai verde si pantenol. Ingredientele active asigura pielii un aspect intinerit si diminueaza aparitia ridurilor. Dermactiful se aplica in timpul tratamentului LED de hidratare faciala in profunzime.

- Spray-ul anti-imperfectiuni este folosit in tratarea tenului gras (cu acnee, puncte negre sau puncte de grasime). Produsul contine acid salicilic, lipozomi si acid citric, ajutand la eliminarea excesului de sebum si avand rol de exfoliant, pentru inlaturarea celulelor moarte si stimularea de noi fibre de colagen si elastina prin actiunea Photocare.

TIPURI DE TRATAMENTE FACIALE LED+ESTHETIC, IN FUNCTIE DE NEVOILE CLIENTILOR

tratamente anti-rid

reîntinerire facială

lifting facial

regenerare cutanată

redare fermitate și luminozitate ten

stimularea producției naturale de colagen

acțiune împotriva lăsării pielii

DURATA TRATAMENTULUI FACIAL LED+ESTHETIC
Un tratament facial Led+Esthetic complet cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe saptamana.
Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zona care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață. O sedinta dureaza aproximativ 20
minute.

REZULTATELE TERAPIEI LED+ESTHETIC
- ten intinerit
- aspect luminous si ferm
- riduri diminuate

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.