TRATAMENTE NOMASVELLO (No+Vello) 

 


EPILARE DEFINITIVA BRASOV

Cautati o metoda cu adevarat eficace impotriva problemei parului nedorit?

Incearcati metoda de epilare cu IPL. Este cel mai eficient sistem de epilare definitiva din lume, chiar mai eficient decat laser-ul, nedureros si delicat, care este recomandat si in caz de foliculita.
Mai mult de 1.000.000 de persoane au incercat cu succes epilarea definitiva No+Vello. Pentru ca numai No+Vello va ofera cele mai bune rezultate impotriva parului nedorit la cel mai bun pret: 30 Euro/zona.

Nu ne credeti?
Solicitati o testarea gratuita!
Fa-ti o programare.

 

 

De ce metoda noastra de epilare definitiva cu lumina intens pulsata va ajuta sa scapati de parul nedorit?


Mai EFICIENTA decat orice alta metoda. Spre deosebire de laser, care functioneaza cu o lungime de unda fixa, tehnologia luminii intens pulsate, IPL, permite selectarea diferitelor lungimi de unda, in functie de culoarea pielii si a parului, dar si de profunzimea si grosimea lor. In acest fel, echipamentul este capabil sa ajunga la radacina firului de par in timp ce personalul nostru specializat in tehnolgia IPL No+Vello, va garanteaza cel mai bun rezultat in functie de tipul de dvs de piele.

NEDUREROASA. Tratamentele noastre sunt realizate cu masini dotate cu sistem de refrigerare modern SUB ZERO INTENS, care minimizeaza senzatia de caldura.

DELICATA. Indepartarea parului cu IPL este realizata cu o tehnica minim invaziva, care nu numai ca nu dauneaza pielii, dar rezolva si problema FOLICULITEI, firele de par crescute sub piele.

PERSONALIZATA. Inainte de tratament, profesionistii nostrii vor efectua o TESTARE GRATUITA, pentru a putea seta parametrii  echipamentului  in functie de tipul dvs de par si piele si pentru a va putea oferii toate informatiile necesare.

SIGURA. Tratamentele noastre sunt realizate de un personal specializat in lumina intens pulsata si cu respectarea unor protocoale de lucru stricte. In plus, colaboram constant cu specialisti in dermatologie.

ACCESIBILA. Suntem unicii in acest domeniu care putem sa oferim cea mai buna epilare definitive cu lumina intens pulsata la pretul unic de 30 Euro/sedinta/zona.

 

Afla acum cum functioneaza!
Programeaza-te pentru o testare gratuita!
– 
Fa-ti o programare.

EPILARE DEFINITIVA PE PIELE BRONZATA: 

Datorita sistemului nostru exclusive Sun&Safe, epilarea definitive cu IPL se poate face si pe pielea bronzata. Astfel, nu trebuie sa renuntati la pielea neteda si fara par pe timpul verii sau atunci cand mergeti la mare si va bronzati. Acest lucru se datoreaza unei procedure special create de care departamenul de Cercetare si Dezolvtare No+Vello, care poate elimina parul nedorit chiar si pe pielea mai inchisa la culoare, fara a prezenta nici un risc pentru piele. Mai multe informatii.

 


NUMAR DE SEDINTE NECESAR: 


Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedințe dar nimeni nu poate garanta numărul de ședinte de care aveti nevoie!

Numarul de sesiuni depinde de:

 

culoarea pielii

culoarea parului;

adancimea radacinii;

zona tratata;

sexul si varsta clientului;

statusul hormonal

Candidatii ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu parul negru si gros si pielea alba.

INTERVALUL INTRE SEDINTE


La primele 4-5 sedinte intervalul este de 4 saptamani, dupa care acesta creste la 6-8-10 saptamani, ajungandu-se ca spre sfarsitul tratamentului intervalul intre sedinte sa fie de 3-4 luni.
Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an si jumatate deoarece parul creste ciclic, parcurgand 3 etape diferite de evolutie.
Fotoepilarea este eficienta doar intr-una dintre cele trei faze ale cresterii parului. Este vorba de anagen, faza de activitate si crestere a parului. Parul se comporta ca un fitil conductor de caldura la radacina sa, care distruge celulele hranitoare.
Un factor important in eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre sedinte!


 

REJUVENAREA FACIALA


Rejuvenarea faciala cu IPL presupune aplicarea impulsurilor de lumina pulsate care penetreaza dermul fara a deteriora stratul de suprafata.
Caldura transmisa de fasciculul de lumina determina crearea de noi fibre de colagen si elastina care ajuta la regenerarea microfibrelor din alcatuirea epidermei si a dermei, astfel ridurile si semnele de oboseala de pe piele sunt vizibil atenuate.
Rejuvenarea faciala reduce ridurile si liniile de expresie, uniformeaza si lumineaza pielea, deci confera un aspect intinerit si sanatos.

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.
După terminarea tratamentului se pot face sedinte de intretinere.

Bucurati-va de o piele intinerita pentru mai mult timp cu ajutorul Fluidului Facial Revitalizant cu Vitamica C

 

Solicitati o testarea gratuita! – Fa-ti o programare.

 

CURATARE FACIALA

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative in domeniul frumusetii! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul.
Este cel mai nou tratament care functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte şi reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen şi regenerarii celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.
O metoda rapida, eficienta si non-invaziva in urma careia veti vedea următoarele rezultate:

- Pielea hidratata, neteda si moale;

- Porii se inchid;

- Punctele negre dispar;

- Celulele se regenereaza si stimuleaza producerea de colagen.

Pielea suferă consecinţele radiaţiilor solare, poluării ambientale, este afectată de factorii climatici, tutun, etc.

Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impurităţi, deshidratare, lipsa luminozităţii, toate acestea conducând la îmbătrânirea pielii.

Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele și are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate.

 

CURATAREA FACIALA REGENERANTA:

Se recomanda pentru o piele agresata de diferite tratamente si de factorii radicali. Masca de aloe vera folosita in timpul tratamentului imbunatateste oxigenarea pielii de pe fata curatand-o de celulele moarte si de impuritatile acumulate. Tratamentul este indicat pentru toate tipurile de piele.

CURATAREA FACIALA NUTRITIVA:

Se recomanda pentru o piele deshidratata, cu riduri sau pentru pielea lasata. Aceasta se realizează cu ajutorul Roll-on-ului Dermactiv si a Fluidului Facial Revitalizant Nomasvello, care penetreaza in profunzime pielea datorita energiei galvanice si a ultrasunetelor.

CURATAREA FACIALA + REJUVENARE:

Se recomanda pentru un ten matur care are nevoie de o ingrijire speciala. La 24 de ore după efectuarea tratamentului de curatare, se efectueaza tratamentul de rejuvenare faciala cu IPL.

Acest tratament este indicat pentru:

- letigo-uri ( pete de batranete);

- melasme ( pete);

- riduri de expresie sau profunde;

- pierderi de tonus;

- hiperpigmentari;

- pierderi de elasticitate;

- acnee.

INGRIJIREA ZILNICA A PIELII: Rasfatati-va zilnic pielea cu ajutorul produselor profesionale Nomasvello! Cremele si fluidele noastre faciale au fost dezvoltate pentru a hrani si regenera pielea in fiecare zi, ajutandu-va sa obtineti un ten luminos si pielea mai tanara pentru mai mult timp.

DIAGNOSTICAREA FACIALA WOOD LAMP: 

Nomasvello prezinta inovatia in diagnoza si tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuita a tenului si stabilirea tratamentului si produselor specifice fiecarei probleme.

Tratamentul intensiv: programul dureaza 21 de zile si consta in tratamente efectuate la salon si aplicarea acasa a produselor de curatare si ingrijire. Scopul este rezolvarea definitiva a problemei cu care se confrunta tenul. Spre exemplu, un tratament acnee cu actiune rapida consta in aplicarea de masti, fiole sau spray-uri pe baza de acid salicilic si acid mandelic.

Tratament Flash: 1 zi, cu efect imediat. Dupa diagnosticarea problemei tenului se aleg tratamentul si produsele potrivite pentru un efect instant.

Atat Tratamentul Intensiv cat si Tratamentul Flash, sunt personalizate in functie de fiecare tip de ten.
Diagnoza se face cu ajutorul lampii Wood, aceasta ajutand la depistarea problemelor profunde ale tenului.