Termenii si conditiile pentru utilizarea acestui website

 

În acești termeni și condiții, www.nomasvello-brasov.ro este proprietatea S.C. SOFT SKIN CENTER S.R.L. Va rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile care se aplică utilizării de către Dumneavoastră a acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site sunteți de acord cu acești termeni și condiții.


Acest site este destinat numai serviciilor efectuate in românia

Acest site este destinat numai serviciilor Nomasvello Brasov efectuate in Brasiv, România. Se pot revizui acești termenii și condiții la anumite intervale de timp. Noi vom include un anunț pe acest site atunci când astfel de revizuiri au fost făcute.


Licența de utilizare a conținutului din acest website

Sunteți de acord că acest site și întregul conținut sunt supuse drepturilor de autor și eventual, altor drepturi de proprietate intelectuală. Noi vă acordăm o licență limitată, non-transferabila de a accesa și de a folosi acest site numai pentru Dumneavoastră în scopuri personale, non-comerciale. Noi păstrăm toate drepturile, titlul și interesul în legătură cu acest site și tot conținutul conex, și nu se transfera dreptul de proprietate intelectuală.

Cu excepția celor prevăzute în acești termeni și condiții, permisiunea de a retipări electronic sau de a reproduce acest site sau orice conținut legat, în totalitate sau în parte, pentru orice alt scop este interzisă în mod expres, cu excepția cazului în care ați obținut de la noi în scris, acordul prealabil.

Puteți să ne contactați la office@nomasvello.ro dacă doriți să obțineți consimțământul nostru.

Sub rezervă legislației aplicabile, vom putem revoca permisiunea prevăzută la alineatele precedente în orice moment și putem suspendă sau refuză, la discreția noastră, accesul la toate sau orice secțiune a acestui site fără notificare prealabilă.


Garanții și răspundere

Chiar dacă noi depunem eforturi pentru a furniza un website convenabil și funcțional, asta nu ne garantează că cerințele Dumneavoastră vor fi îndeplinite sau că utilizarea de către Dumneavoastră a acestui website va fi neîntreruptă, fără erori sau că acest site sau serverul pe care operează sunt imune la viruși sau alte componente dăunătoare.

Nu putem fi responsabili pentru orice pierdere, corupție sau interceptare a datelor trimise către sau de la site-ul nostru, care are loc în afară sistemelor noastre informatice (cum ar fi cele care apăr în același timp fiind trimise pe internet). Va recomandăm să instalați și să utilizați un program anti-virus și firewall pe computer.


Variația conținutului în acest website

Putem din când în când și fără notificare, să variem, să modifică sau să întrerupem, temporar sau permanent, orice conținut sau toate din acest site.


Link-urile noastre și reclamele din site

Suntem adepții atragerii de clienți prin calitatea serviciilor și nu prin reclame online agasante, prin servicii prompte, prin informare inteligență și onestă și nu prin spam.


Conectarea la acest site

Vă recomandăm să utilizați link-urile din acest site. Site-ul aparține în totalitate S.C. SOFT SKIN CENTER S.R.L. Dacă va anunțăm că avem obiecții cu privire la modul în care oferiți link-uri în acest site, trebuie să înceteze imediat furnizarea de astfel de legături.


General

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru orice întârziere în îndeplinirea oricăror dintre obligațiile care îi revin în conformitate cu acești termeni și condiții în cazul în care întârzierea este cauzată de circumstanțe dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

Acești termeni și condiții constituie întregul acord între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest site și substituie toate celelalte, comunicații electronice, orale sau scrise, între noi și Dumneavoastră în legătură cu acest website.

Utilizarea acestui site este efectuat pe cale electronică și sunteți de acord că putem comunica cu Dumneavoastră electronic pentru toate aspectele legate de utilizarea acestui website, inclusiv să va trimitem notificări electronice.