Programari 

Nomasvello (No+Vello) Brasov Centrul Civic

 

 

Serviciile No+Vello Brasov:

Epilare Definitiva cu IPL - Indepartarea parului cu ajutorul luminii intens pulsate prin deteriorarea in mod selectiv a foliculilor de par, fara a dauna tesuturilor adiacente. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par, unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc parul. Eliminand aceste celule, parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Incă de la prima sedinta 30% din firele de par vor dispărea. Pret: de la 85 LEI/Sedinta!

 

Rejuvenarea cu IPLTratamentul consta in aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturala de noi fibre de colagen și elastina, care reconstruiesc microfibrele din alcatuirea dermului si epidermului. Pret: 170 LEI/Zona/Sedinta!

 

Curatarea faciala ProSkin - Este cel mai nou tratament care functionează fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen şi regenerarii celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficienta a Ultrasunetelor si a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele. Pret: de la 85 LEI/Sedinta!

 

Tratamentul facial Led+Esthetic- Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermeiPret: de la 85 LEI/Sedinta!

 

Tratamentul Anticelulitic Led+Esthetic - Tratamentul anticelulitic este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice. Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita. Pret: de la 85 LEI/Zona/Sedinta!

 

Tratamentul Fermitate Led+Esthetic - Cu ajutorul tratamentului de tonifiere LED+Esthetic iți poți recăpăta elasticitatea și fermitatea pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate. Pret: de la 85 LEI/Zona/Sedinta!

 

Tratamentul Albire Dentara Bio Led+Esthetic - Aceasta metodă profesionala de albire pentru dinti este rapida,  sigura, eficienta, confortabila si nedureroasa, la preturi imbatabile: doar 510 lei pentru clientii Nomasvello. Tratamentul este total inofensiv dinților si a devenit popular gratie rezultatelor bune obtinute intr-un timp foarte scurt.

Va rugam sa folositi formularul alaturat pentru o programare si in cel mai scurt timp va vom contacta.

 

Echipa Nomasvello (No+Vello) Brasov va multumeste si va asteapta cu drag!

Formular Programare Online


Refresh