CURATARE FACIALA REGENERANTA

 

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative in domeniul frumusetii! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Pentru o piele agresata de diferite tratamente si de factorii radicali se recomanda curatarea regeneranta a fetei. Masca de aloe vera folosita in timpul tratamentului imbunatateste oxigenarea pielii de pe fata curatand-o de celulele moarte si de impuritatile acumulate. 

 

O metoda rapida, eficienta si non-invaziva in urma careia veti vedea urmatoarele rezultate:

Piele hidratata, neteda si moale;

Porii se inchid;

Punctele negre dispar;

Celulele se regenereaza si se stimuleaza producerea de colagen.

Pielea sufera consecintele radiatiilor solare, poluarii ambientale, este afectata de factorii climatici, tutun, etc.

Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impuritati, deshidratare, lipsa luminozitaţii, toate acestea conducand la imbatranirea pielii.

Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele si are rolul de a efectua o curatare in profunzime a tenului prin care toate impuritatile, celulele moarte si punctele negre sunt eliminate.
 

AVANJATE:

 

Siguranta: Nu exista riscul producerii unor leziuni cutanate;

Ofera o curatare in profunzime pentru taota fata si la baza gatului fara a fi nevoie sa utilizati produse chimice;

Nedureros;

Rapid: 20 minute;

Usor de utilizat;

Rentabil: Rapid si economic;

 

Masca faciala cu Aloe Vera, Glicerina si Chitosan. 

Hidrateaza, calmeaza si regenereaza pielea iritata sau deteriorata.