CURATARE FACIALA NUTRITIVA

 

 

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative in domeniul frumusetii! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Pentru a incetini imbatranirea pielii se recomanda curatarea faciala nutritiva ce ajuta la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii. Indicat pentru pielea matura, pielea care are urme de riduri, este deshidratata și careia ii lipseste luminozitatea.

 

O metoda rapida, eficienta si non-invaziva in urma careia veti vedea urmatoarele rezultate:

Piele hidratata, neteda si moale;

Porii se inchid;

Punctele negre dispar;

Celulele se regenereaza si se stimuleaza producerea de colagen.

Pielea sufera consecintele radiatiilor solare, poluarii ambientale, este afectata de factorii climatici, tutun, etc.

Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impuritati, deshidratare, lipsa luminozitaţii, toate acestea conducand la imbatranirea pielii.

Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele si are rolul de a efectua o curatare in profunzime a tenului prin care toate impuritatile, celulele moarte si punctele negre sunt eliminate.
 

AVANJATE:

 

Siguranta: Nu exista riscul producerii unor leziuni cutanate;

Ofera o curatare in profunzime pentru taota fata si la baza gatului fara a fi nevoie sa utilizati produse chimice;

Nedureros;

Rapid: 20 minute;

Usor de utilizat;

Rentabil: Rapid si economic;

Roll - on Dermativ - Serum Antiaging

Produsul are menirea de a regenera pielea si a reduce aparitia ridurilor datorita efectului de argirelina și acid hialuronic.

Efecte:

Reduce rugozitatea pielii, o hidrateaza si ii reface elasticitatea;

  • Are un efect anti-antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi;

  • Acidul hialuronic ajuta la hidratarea pielii.