Rejuvenare faciala IPL

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor faciale, ajutand la improspatarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei si petelor ( melasme si lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie faciala in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel încat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Rejuvenarea faciala cu IPL presupune aplicarea impulsurilor de lumina pulsate care penetreaza dermul fara a deteriora stratul de suprafata.

Caldura transmisa de fasciculul de lumina determina crearea de noi fibre de colagen si elastina care ajuta la regenerarea microfibrelor din alcatuirea epidermei si a dermei, ridurile si semnele de oboseala de pe piele fiind atenuate.

Rejuvenarea faciala reduce ridurile si liniile de expresie, uniformeaza si lumineaza pielea, deci confera un aspect intinerit si sanatos.

De cate sedinte am nevoie?
Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.
Dupa terminarea tratamentului se pot face sedinte de intretinere.

Indicatii:

Lentigo-uri (pete de batranete)

Melasme (pete)

Riduri de expresie sau profunde

Pierderi de tonus

Hiperpigmentari

Pierderi de elasticitate

Acnee

Contraindicatii:

Utilizarea de medicamente fotosensibile

Boli de piele

Cancer de piele

Alergie la soare

Tatuaje

Sarcina si alaptare

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.