Epilare definitiva IPL

Cautati o metoda cu adevarat eficace impotriva problemei parului nedorit?
Incearcati metoda de epilare cu IPL. Este cel mai eficient sistem de epilare definitiva din lume, chiar mai eficient decat laser-ul, nedureros si delicat, care este recomandat si in caz de foliculita. Mai mult de 1.000.000 de persoane au incercat cu succes epilarea definitiva No+Vello. Pentru ca numai No+Vello va ofera cele mai bune rezultate impotriva parului nedorit la cel mai bun pret: 30 Euro/zona.

EPILARE DEFINITIVA PE PIELE BRONZATA:
Datorita sistemului nostru exclusive Sun&Safe, epilarea definitive cu IPL se poate face si pe pielea bronzata. Astfel, nu trebuie sa renuntati la pielea neteda si fara par pe timpul verii sau atunci cand mergeti la mare si va bronzati. Acest lucru se datoreaza unei procedure special create de care departamenul de Cercetare si Dezolvtare No+Vello, care poate elimina parul nedorit chiar si pe pielea mai inchisa la culoare, fara a prezenta nici un risc pentru piele.

NUMAR DE SEDINTE NECESAR:
Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte dar nimeni nu poate garanta numarul de sedinte de care aveti nevoie!
Numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii; culoarea parului; adancimea radacinii; zona tratata; sexul si varsta clientului; statusul hormonal. Candidatii ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu parul negru si gros si pielea alba.

INTERVALUL INTRE SEDINTE
La primele 4-5 sedinte intervalul este de 4 saptamani, dupa care acesta creste la 6-8-10 saptamani, ajungandu-se ca spre sfarsitul tratamentului intervalul intre sedinte sa fie de 3-4 luni.
Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an si jumatate deoarece parul creste ciclic, parcurgand 3 etape diferite de evolutie. Fotoepilarea este eficienta doar intr-una dintre cele trei faze ale cresterii parului. Este vorba de anagen, faza de activitate si crestere a parului. Parul se comporta ca un fitil conductor de caldura la radacina sa, care distruge celulele hranitoare. Un factor important in eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre sedinte!

De ce metoda noastra de epilare definitiva cu lumina intens pulsata va ajuta sa scapati de parul nedorit?

Mai EFICIENTA decat orice alta metoda. Spre deosebire de laser, care functioneaza cu o lungime de unda fixa, tehnologia luminii intens pulsate, IPL, permite selectarea diferitelor lungimi de unda, in functie de culoarea pielii si a parului, dar si de profunzimea si grosimea lor. In acest fel, echipamentul este capabil sa ajunga la radacina firului de par in timp ce personalul nostru specializat in tehnolgia IPL No+Vello, va garanteaza cel mai bun rezultat in functie de tipul de dvs de piele.

NEDUREROASA. Tratamentele noastre sunt realizate cu masini dotate cu sistem de refrigerare modern SUB ZERO INTENS, care minimizeaza senzatia de caldura.

DELICATA. Indepartarea parului cu IPL este realizata cu o tehnica minim invaziva, care nu numai ca nu dauneaza pielii, dar rezolva si problema FOLICULITEI, firele de par crescute sub piele.

PERSONALIZATA. Inainte de tratament, profesionistii nostrii vor efectua o TESTARE GRATUITA, pentru a putea seta parametrii echipamentului in functie de tipul dvs de par si piele si pentru a va putea oferii toate informatiile necesare.

SIGURA. Tratamentele noastre sunt realizate de un personal specializat in lumina intens pulsata si cu respectarea unor protocoale de lucru stricte. In plus, colaboram constant cu specialisti in dermatologie.

ACCESIBILA. Suntem unicii in acest domeniu care putem sa oferim cea mai buna epilare definitive cu lumina intens pulsata la pretul unic de 30 Euro/sedinta/zona.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.