Despre noi

Scurt istoric

Nomasvello (No+Vello) a luat nastere in anul 2007 in Spania si in numai 7 ani am reusit sa ne extindem in 15 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croatia și Romania. In Romania a intrat în anul 2010 si in numai 9 ani au fost deschise 49 centre. Nomasvello este present în Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare, Timișoara, Arad, Iasi, Ploiesti. In total sunt peste 1200 de centre la nivel mondial si datorita acestui lucru suntem cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizează lumina intens pulsata (IPL) cu peste 1 milion de clienti în retea

Fotoepilarea cu lumina intens pulsata (IPL) este cea moderna metoda, nedureroasa si eficienta atunci cand vine vorba de indepartarea parului nedorit. In cele mai multe cazuri, rezultatele se vad dupa prima sedinta. Fotoepilarea poate fi realizata pe diferite tipuri de piele si par.

Tehnologie

Avem cea cel mai puternic și rapid echipmanent de pe piața. Nu există o tehnologie mai avansata pentru epilarea de durata, ca cea Nomasvello (No+Vello). Sistemul nostru de epilarea ofera rezultate excelente in diferite zone ale corpului, obtinand o indepartare a parului eficace, cu mult superioara si care nu se compara cu metodele depilatoare cunoscute pana acum, cum ar fi laser, ceara sau lama.
Nomasvello Brasov Centrul Civic

Avantaje

  • Cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si
    terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizează
    lumina intens pulsată (IPL)
  • Pret începând cu 85 lei/zona/sedinta
  • Testare Gratuita
  • Siguranta datorita tehnologiei non-invazive de calitate
  • Personal specializat
  • Epilare pe piele bronzata

Fotoepilarea cu lumina intens pulsata este cel mai modern și inovator sistem de indepartare a parului. Este cel mai eficient si mai avantajos proces de epilare. Este mai putin dureros decat laser-ul, este cel mai sigur, economic si are cele mai bune rezultate.

Fotoepilarea Nomasvello (No+Vello) este un tratament definitiv de durata dar nu este definitiv. Firele de par actioneaza ca un mecanism de aparare al corpului nostru, care desigur, va fi responsibil de producerea de noi fire de par. Prin urmare, este nevoie de sedinte de intretinere anuale. In prezent, nu exista in lume epilare definitiva.

TEHNOLOGIE DE EPILARE PE PIELE BRONZATA (SUN & SAFE)

Aceasta tehnologie inovatoare este cea mai recenta descoperire care permite epilarea definitiva pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta. A fost lansata după un studiu aprofundat al departamentului de dezvoltare (medici, ingineri și profesionisti) in colaborare cu specialistii IPL din SUA si Israel. Datorită acestei noi tehnologii puteti face plaja pana la 5 zile inainte si dupa tratament. Acum va puteti bucura de o piele fina, in orice anotimp!

INOVATIA PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative in domeniul frumusetii! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul. Este cel mai nou tratament care functionează fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare.

Quick Contact Mail
Quick Menu Icon Products
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.